Čokoláda, ktorá vie zahrať na správnu strunu chuťových pohárikov aj tých najväčších fajnšmekrov. Presne taká je naša remeselná čokoláda s 90% kakaa a maldonskou soľou.
Vedeli ste, že jemne slaná soľ z Maldonu je jednou z obľúbených solí slávnych kuchárov a aj súčasťou kuchyne samotného Buckinghamského paláca? Ochutnať tento až kráľovsky chutný dezert môžete po novom aj u seba doma. Každá tabuľka tejto čokolády totiž ponúka exkluzívnu kombináciu tmavej čokolády s 90 % obsahom kakaa a maldonskej soli v každom kúsku
Všetko sa začína bio kakaovými bôbmi odrody Criollo, ktorá patrí k najkvalitnejším a najvzácnejším na svete. Bôby dovážame z Peru a následne sa sami pustíme do ich šetrného praženia a mletia, ktoré trvá celé štyri dni. Čokoládu ešte necháme vyzrieť, temperujeme a až potom odlievame do tabuliek. Kvalitnejší spôsob výroby by ste hľadali márne, výsledok bez palmového oleja, lecitínu alebo aróm však stojí za to. Každý štvorček.