Kúsok neba v každom kúsku. Biela čokoláda so 40% BIO kakaa a vanilkou z Ugandy je dokonalým spojením krémovej sladkosti so štipkou exotiky, ktoré vytvára skutočný raj chuťových zmyslov.
Ochutnajte kúsok neba, ktoré prináša táto od bôbu po tabuľku vyrábaná biela čokoláda. V každom kúsku spája krémovosť s poctivou porciou kakaa a zároveň zvýrazňuje jemnosť exotickej ugandskej vanilky. Rovnako ako ostatné druhy, aj táto čokoláda je výsledkom nášho poctivého remesla, keď starostlivo vyberané kakaové bôby premieňame na priamo gurmánsky zážitok.
Všetko sa začína bio kakaovými bôbmi odrody Criollo, ktorá patrí k najkvalitnejším a najvzácnejším na svete. Bôby dovážame z Peru a následne sa sami pustíme do ich šetrného praženia a mletia, ktoré trvá celé štyri dni. Čokoládu ešte necháme vyzrieť, temperujeme a až potom odlievame do tabuliek. Kvalitnejší spôsob výroby by ste hľadali márne, výsledok bez palmového oleja, lecitínu alebo aróm však stojí za to. Každý štvorček.