Hľadáte prírodný spôsob, ako zlepšiť zdravie a krásu svojej pleti? Betakarotén Aloe Vera & Vitamín C + E od EcoLife je ideálny produkt pre vás. Tento doplnok stravy obsahuje bohatú kombináciu antioxidantov, ktoré chránia vaše telo pred voľnými radikálmi a podporujú zdravie pokožky, očí a imunitného systému. Betakarotén je prekurzorom vitamínu A, ktorý je dôležitý pre zdravie pokožky. Pomáha chrániť pokožku pred poškodením slnkom, predchádza vráskam a pigmentovým škvrnám a podporuje jej regeneráciu. Betakarotén tiež stimuluje produkciu retinolu, ktorý je známy pre svoje anti-agingové účinky.

Betakarotén a imunitný systém:

Okrem betakaroténu obsahuje produkt aj vitamín E, aloe vera, luteín, lykopén a lipozomálny vitamín C. Tieto antioxidanty posilňujú imunitný systém, chránia pokožku a srdce, zlepšujú zrak a podporujú celkové zdravie.

Betakarotén a prevencia rakoviny:

Niektoré štúdie naznačujú, že betakarotén môže znížiť riziko vzniku niektorých typov rakoviny, ako je rakovina pľúc a rakovina prostaty. Betakarotén pôsobí ako antioxidant a chráni bunky pred poškodením, ktoré môže viesť k rakovine.

Betakarotén Aloe Vera & Vitamín C + E od EcoLife:

Kvalitný doplnok stravy, ktorý je vyrobený z prírodných surovín. Je bohatý na betakarotén a vitamín A a je šetrný k tráviacemu systému. Betakarotén od EcoLife je dostupný v kapsuliach, ktoré sa ľahko užívajú. Stačí užívať 2 kapsuly denne s dostatočným množstvom vody.

Produkt nie je náhradou stravy a nemali by ho užívať tehotné ženy bez konzultácie s lekárom. Betakarotén nie je liek a nenahrádza lekársku starostlivosť.

Betakarotén je známy pre svoje priaznivé účinky na zdravie pokožky a jej ochranu pred slnkom. Mnoho ľudí sa preto mylne domnieva, že betakarotén slúži ako prirodzený opaľovací krém a umožňuje im opaľovať sa bez rizika spálenia.

Aj keď betakarotén môže do istej miery chrániť pokožku pred slnkom, nenahrádza opaľovací krém. Je dôležité si uvedomiť, že betakarotén:

  • Nepôsobí ako SPF: Betakarotén neposkytuje ochranu pred UVB žiarením, ktoré je zodpovedné za spálenie a rakovinu kože.
  • Poskytuje len miernu ochranu pred UVA žiarením: Betakarotén chráni pokožku pred UVA žiarením, ktoré je zodpovedné za starnutie pokožky, len do istej miery.
  • Musí sa užívať vopred: Pre dosiahnutie ochranného účinku je nutné užívať betakarotén niekoľko týždňov pred opaľovaním.
  • Môže spôsobiť oranžové sfarbenie pokožky: Vysoké dávky betakaroténu môžu spôsobiť oranžové sfarbenie pokožky, ktoré je síce neškodné, ale môže pre niekoho pôsobiť neesteticky. Toto sfarbenie je neškodné a po vysadení betakaroténu zmizne.

Nadmerné vystavovanie sa slnečnému žiareniu môže viesť k spáleniu, predčasnému starnutiu pokožky a v najhoršom prípade k rakovine kože.

Opaľovací krém je dôležitou súčasťou ochrany pred slnkom. Chráni pokožku pred škodlivým UV žiarením a znižuje tak riziko spálenia a rakoviny kože. Pri výbere opaľovacieho krému je dôležité zvoliť si krém s dostatočným SPF (SPF 30 a viac) a širokospektrálnou ochranou, ktorá chráni pred UVA aj UVB žiarením. Krém je potrebné nanášať rovnomerne na celú pokožku 20 minút pred opaľovaním a znovu nanášať každých 2-3 hodiny, alebo po kúpaní a potení.

Okrem opaľovacieho krému je dôležité chrániť sa pred slnkom aj inými spôsobmi:

  • Noste klobúk a slnečné okuliare.
  • Vyhýbajte sa slnku medzi 11:00 a 15:00, keď je slnko najsilnejšie.
  • Noste oblečenie, ktoré zakrýva pokožku.
  • Pite dostatok tekutín, aby ste zostali hydratovaní.

Betakarotén od EcoLife je vhodný pre každého, kto chce: Zlepšiť zdravie a krásu svojej pokožky, posilniť imunitný systém, chrániť svoje zdravie pred rôznymi ochoreniami a získať krásne opálenie bez nutnosti použitia solária.

Betakarotén môže byť užitočným doplnkom k ochrane pred slnkom, ale nenahrádza opaľovací krém a iné preventívne opatrenia.

Ak chcete zlepšiť zdravie a krásu svojej pleti a posilniť svoj imunitný systém, Betakarotén Aloe Vera & Vitamín C + E od EcoLife je pre vás ideálny produkt.